Ledlight Group har inngått samarbeidsavtale med OneCo | Ledlight Group has signed partnership agreement with OneCo

Ledlight Group AS og OneCo har inngått en avtale om samarbeid knyttet til elektroinstallasjon av LED belysning. OneCo har også blitt en del av Ledlight Group sitt partner nettverk, og vil være en forhandler av CrystalLed™ produkter mot sine kundegrupper.

Ledlight Group er et selskap i vekst som designer, utvikler, produserer og markedsfører lamper basert på LED teknologi for det profesjonelle markedet. Med 100% LED fokus, tung lys kompetanse og lang erfaring, leverer Ledlight Group norske LED lamper for norske forhold.

“For Ledlight Group ser vi på OneCo som en god partner for videre vekst i Norge. Selskapenes produkt- og tjenesteportefølje utfyller hverandre slik at vi i felleskap kan stå for både konfigurering og leveranse av høykvalitets LED belysning samt installasjon til profesjonelle kunder – dette gjør det enklere for våre kunder som kan forholde seg til en avtalepartner”, sier administrerende direktør i Ledlight Group, Shahzad Abid.

OneCo, som teller i overkant av 1000 ansatte og omsetter årlig for ca. 2 milliarder NOK, er en tung leverandør av elektrotjenester innenfor segmentene Ledlight Group opererer i.

“OneCo er svært godt fornøyd med den samarbeidsavtalen vi nå har inngått med Ledlight Group. Vi er overbevist om at samarbeidet mellom Ledlight Group og OneCo vil kunne gi begge selskapene flere spennende muligheter fremover”, sier daglig leder i OneCo Øst, Bård A. Nielsen.

 

Første installasjon som partnere

En rask og effektiv levering var avgjørende for Horten Kommune og Falk-Horten håndball. Med opprykk til Postenligaen var belysning tilpasset kringkastingsstandarder påkrevet. På den andre siden, brukes hallen aktivt til alle former for trening og av nærliggende skoler til gymtimer. Dette krever en helt annen belysning.

Holtan_hallen

Ledlight Group og OneCo løste dette ved å installere CrystalLed™ 72LED i et to-trinns system med sonekobling hvor man lett kan bytte mellom treningsmodus og kampmodus. Dette innfrir dermed både kringkastningskravene og behovet for energibesparing, miljøvennlighet og lavere driftskostnader. Bevegelsessensorer, som sørger for at lyset automatisk skrus av ved inaktivitet, reduserer energiforbruket ytterligere.

“I samarbeid med OneCo, ønsket vi å bidra til at Falk-Horten håndball og Horten kommune fikk en idrettshall som både er anvendelig og oppfyller alle krav, i tillegg var det viktig for oss å levere det mest lønnsomme og fremtidsorienterte alternativet. Selve monteringen tok i underkant av to uker og bekrefter at samarbeidet med OneCo gir kundene en rask leveranse og montering”, sier Shahzad Abid, administrerende direktør i Ledlight Group.

For mer informasjon ta kontakt med marte@llg.no